Een koor met power!

Een koor met power!

Met ons koor dragen we onze naam uit: een popkoor met muzikale power. Onder de energieke muzikale leiding van Rutger de Groot onderscheiden we ons behalve met uitstraling vooral met bijzondere popsongs, veel dynamiek en eigen arrangementen. Met vooral de popmuziek als stevige basis.

      DSC02567 Small

PowerPop staat en gaat voor power! Elke woensdagavond studeren we onder leiding van dirigent Rutger de Groot op swingende popsongs en stevige ballads. Bij optredens zingen we met een muziekband of a capella. En het klinkt allemaal even strak. Ons koor is in korte tijd uitgegroeid tot hét popkoor van Apeldoorn en treedt regelmatig op bij festiviteiten in Apeldoorn. We verzorgen regelmatig ook een eigen optreden. Van elk optreden maken we een feest!

Dit zijn enkele nummers die we zingen:

  • Before I go (Guy Sebastian)
  • Blinding Lights (the Weeknd)
  • Higher Power (Coldplay)
  • Make it a memory (Danny Vera)
  • onze befaamde Queen Rhapsody

Ons volledige repertoire vind je hier.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw van Muziekvereniging DAP, Schorpioenstraat 6, 7323 AK in Apeldoorn.
 
We hebben inmiddels 50 leden, dus er staat even een stop op. Heb je belangstelling, maak dan een afspraak met onze secretaris om eens een repetitie bij te wonen. Je kunt op de wachtlijst geplaatst worden zodat je toe kunt treden als er weer plaats is.
Enkele criteria die wij hanteren om lid te kunnen worden: Er wordt altijd een stemtest gedaan. We kennen een proefperiode van 2 maanden, zodat we wederzijds kunnen beoordelen of het lid zijn bevalt en we verwachten optimale aanwezigheid bij de repetities en deelname aan de optredens.
 
 
Ons bestuur telt 4 leden. Voorzitter is Patricia van Santen de Hoog.
Secretaris Ineke Dral. Je bereikt haar:

 

 

 


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden