Arthur en Sandra 25 jaar lid van PowerPop

Arthur en Sandra 25 jaar lid van PowerPop

'Het geeft veel energie om te zingen'

6 februari 2024

Nu PowerPop als koor ruim 25 jaar bestaat, kunnen we ook twee koorleden persoonlijk in het zonnetje zetten met dat mooie jubileum 😃

Arthur en Sandra zijn vrijwel vanaf het begin al koorlid. Omdat we dat zo bijzonder vinden, werden ze verrast met een bloemetje 🌼😊

Ter gelegenheid van het jubileumconcert haalden ze herinneringen op aan 25 jaar PowerPop. Arthur vertelt dat hij destijds via zijn zus Carin bij het koor is gekomen. "Die was al lid van PowerPop en gaf aan dat men op zoek was naar mannen. Ben toen wezen kijken en ben niet meer weggegaan." Sandra las in de krant over PowerPop. "Er stond een advertentie dat er leden werden gezocht voor een nieuw op te richten popkoor in Apeldoorn. Met een paar collega’s hebben we ons toen aangemeld", blikt ze terug.

25 jaar lid van PowerPop, dat bewijst wel hoeveel plezier je uit zingen kunt halen! Naast zangplezier, heeft PowerPop nog meer gebracht voor Arthur. "Het is een fijne afleiding naast een drukke baan. Ook heb ik vrienden gemaakt, met wie ik buiten het koor andere activiteiten heb gedaan, zoals skiën, schaatsen, zeilen en wandelen (Vierdaagse)", antwoordt hij. De mooiste herinneringen bewaart Arthur aan de optredens, waarbij de concerten in Orpheus en Gigant eruit springen.

Gevraagd naar hun favoriete nummers van het recente repertoire, zijn Arthur en Sandra het eens: de Queen Rapsody! Sandra: "Door de jaren heen hebben we diverse nummers van Queen gezongen. Dit is een mooie mix van die nummers." Arthur vult aan: "Queen is mijn favoriete band. Het geeft veel energie om te zingen, en hierbij komt het koor echt tot zijn recht. Dat bezorgt het publiek een aantal kippenvelmomenten."


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden