Word jij ook Vriend van PowerPop?

Word jij ook Vriend van PowerPop?

Vriendschap met vele voordelen

13 januari 2023

PowerPop begint 2023 met iets nieuws! Wil jij ons graag een extra steuntje in de rug geven? Dan kun je je vanaf nu aansluiten bij de Vrienden van PowerPop (VVPP).

Vriend worden van PowerPop, dat betekent vooral dat je ons koor een warm hart toedraagt. Met een jaarlijkse bijdrage van 25 euro, steun je ons bij wat we het liefste doen: samen zingen, en die positieve energie delen met méér mensen. Zo treden we ieder jaar belangeloos op voor een lokaal goed doel.

Dit jaar zal de opbrengst van VVPP besteed worden aan het jubileumconcert in 2023. En ook daarna, zou het fantastisch zijn om zo nu en dan wat extra's te kunnen doen.

Als vriend van PowerPop krijg je:

• Voorrang bij het reserveren van kaarten;
• Een uitnodiging voor een jaarlijkse vriendenavond. Dit kan zijn tijdens een laatste seizoens-repetitieavond, of tijdens één van onze kerstrepetities. Of je maakt mee hoe we een nieuw nummer instuderen. Daarna is er gelegenheid voor één gratis consumptie en een klein hapje.
• Minimaal drie keer per jaar een nieuwsbrief, waarin je op de hoogte wordt gehouden van leuke weetjes, de voortgang naar het concert toe, en projecten waar we mee bezig zijn.
• Een uitnodiging voor onze evenementen en inzamelacties. Denk bijvoorbeeld aan een veiling of een kledingbeurs.
• Een naamsvermelding van de Vrienden van PowerPop. Tijdens het optreden staat je naam ergens vermeld, bijvoorbeeld in de 'Wall of Fame', of op het digitale bord naast de bar in muziekcentrum DAP, onze repetitie- en concertlocatie.


Lijkt het je wat om ook Vriend van PowerPop te worden, en ons jubileum mee te vieren? Dan kun je je aanmelden via het tabblad 'Steun ons', rechts bovenin op deze website.


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden