login

Nou, eindelijk was dan de dag aangebroken voor de release van het nummer Labyrinth van Windforce waar ons koor een bijdrage aan heeft kunnen leveren. We waren om 15.15 uur aanwezig in Zutphen, ruim op tijd om eerst heerlijk te genieten van de eigengebakken taarten van Manon (de hoofdrolspeelster in de video clip).

Om iets voor 16.00 uur mochten we in de tot Gothic omgetoverde woonkamer bij elkaar komen. En om exact 16.00 uur KIPPENVEL. Althans ik kreeg dat er van en volgens mij de rest ook. Wat een gaaf nummer en wat een eer om een bijdrage aan het nummer te hebben mogen geven.

Niels nam na het nummer de microfoon vast en riep iedereen die ermee te maken heeft gehad bij zich. Kim mocht als afgevaardigde van ons koor naar voren komen. Daar kreeg iedereen een exemplaar van de dvd. En voor degene die het niet kreeg waren er genoeg exemplaren om te kopen.

Om 16.30 uur werd het nummer online op Youtube geplaatst en waren we er als de kippen bij om op facebook het bericht te delen en te liken en natuurlijk om het nummer op Youtube nog een keer te beluisteren.

Er werd champagne uitgedeeld en hapjes geserveerd en voor de mensen die de hele avond zouden blijven lekker gebbq’t.

Het was een super middag en we hopen natuurlijk op een vervolg……….. 

Ga naar boven