instagram

login

PowerPop op de Zwarte Cross 2017: “Vaak bu’j te bang”

Op zaterdag 15 juli was het voor de 2e keer een feit: PowerPoppers gaan werken op de Zwarte Cross om zo de kas van de club te spekken.

Vol enthousiasme en goede zin zijn 17 leden afgereisd naar Lichtenvoorde, waar het jaarlijkse, uit de kluiten gegroeide festival, de Zwarte Cross, plaatsvindt.img 6037

Inchecken als crew, deel van het 'serviceteam terrassen'. Even een bakje koffie, schorten en handschoenen aan, emmers, sponzen, trekkers, vuilniszakken en prikkers/knijpers mee en op naar het festivalterrein. De beweegnorm van die dag hebben we dan al gehaald.

Op 4 terreinen gaan we met Power aan de slag om de afvalproductie in toom te houden en tafels schoon te houden. Een hels karwei. Als je bedenkt dat er op zo’n dag zo’n 65.000 bezoekers langs komen, kun je je vast voorstellen dat we met 17 PowerPoppers hard moeten werken.

Niet getreurd, zoals het thema is “Vaak bu’j te bang”: we gaan ervoor en maken er iets moois van. De opdracht om vooral “schik” te maken met het publiek, ligt ons PowerPoppers goed. Dus na 6 uur werken konden we zeggen: Missie geslaagd!

Het was een prachtdag, we hebben genoten van mensen, muziek en ander vertier. En met weer een wereldervaring erbij zeiden we: “Wie goat”. Terug naar Apeldoorn, waar we hebben afgesloten met een gezellige nazit.

Volgend jaar zijn we zo maar weer van de partij.

Ga naar boven