instagram

login

Zaterdag 17 juni zijn we met z'n allen naar Vaassen afgereisd. Sommigen met de auto, andere, wat sportievere koorleden, op de fiets. In de Dorpsstraat was een korenslag georganiseerd voor 7 koren uit de omgeving. Ieder koor mocht twee keer een half uur optreden. PowerPop mocht om 13.30 uur en om 17.30 uur het podium betreden.

Vaassen 4

 

Tussen de optredens door hadden we ook nog tijd voor een fotoshoot aan de zijkant van de Jumbo in Vaassen.  Toen we daar aankwamen, moesten we nog even geduld hebben, omdat er net een grote vrachtwagen zijn spullen stond te lossen. Tot onze grote verrassing, kwam er een medewerker van de Jumbo met een aantal pakken heerlijke waterijsjes naar buiten om onze wachttijd te veraangenamen, zeer attent!

jumbo.jpg

 

Na ons optreden van 16.30 uur was gelijk de prijsuitreiking. PowerPop was de grote winnaar van Korenslag Vaassen! Wat een feest!

 Hoera

 

Naast de geweldige bos bloemen, kregen we ook nog een prachtig geldbedrag. Dit kunnen we heel erg goed gebruiken voor ons concert komend jaar op 23 juni 2018 in de Rabobankzaal van Orpheus!

1e prijs

 

Het was een geweldig leuk festijn! Als er volgend jaar weer een korenslag wordt georganiseerd, is PowerPop zeker weer van de partij!

 

Leuke vermelding in Vaassen online: http://bit.ly/2rAkd1P

 
   
Ga naar boven