instagram

login

Zaterdag 17 december, met ons koor zingen in Arnhem, de 4e editie van de Top 2000!IMG 20161217 WA0002

We begonnen in theater Luxor LIve,waar bij binnenkomst gelijk een gezellige sfeer hing. We mochten als derde koor het podium betreden,  de verwachtingen waren hoog gespannen.

Het optreden dat we in Luxor Live gaven, zou worden beoordeeld door een vakkundige jury. Dat is voor ons als koor prettig, zodat we weten hoe we overkomen op publiek en ons daar zonodig in kunnen verbeteren. Maar het zorgt ook voor gezonde zenuwen en dat maakt iedereen scherp.

IMG 20161218 WA0015

 

Daarna hebben we nog in Grand Café Mahler gezongen, ook een mooie en gezellige locatie. Omdat hier geen jury was, ging het zingen hier wat meer ontspannen en konden we helemaal los gaan!
Als laatste zongen we “Blijf bij mij”, waardoor de power van ons koor
weer even lekker werd neergezet!

 

Terug in het Luxor-theater, konden we nog even genieten van andere koren. Daar waren super-gave koren bij. Ieder koor heeft zo zijn eigen stijl en repertoire. Erg leuk om naar te kijken.

Om18:00 uur was de prijsuitreiking en kregen alle koren een korte beoordeling.

 Al met al hebben we een gezellige en leerzame middag gehad en weten we waaraan we in de toekomst kunnen gaan werken. Wat in ieder geval als een paal boven water staat, is dat we een beregezellig koor hebben!

Ga naar boven