instagram

login

PowerPop bruist van energie. En dat is te merken ook. Er lopen een 3-tal acties waar wij actief aan mee doen. Dat dient een algemeen doel én een eigen doel:

Wij sparen momenteel voor het Jubileumconcert in mei 2018 t.g.v. ons 20-jarig bestaan. Dit wordt een groot concert met een live band.

 

Als eerste lopen we met 13 leden de collecte voor het Oranjefonds. We steunen daarmee alle doelen van het Oranjefonds in Gelderland en ontvangen een deel van de collecteopbrengst voor ons koor.

http://www.oranjefonds.nl/

index

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als tweede is er de Anjeractie: dit is de collecte-actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week gaan duizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.500 projecten ondersteunen. 

Ons gezellige koor PowerPop steunt het Prins Bernhard Cultuurfonds, daarom doen we voor hen deze digitale collecte.

Ook hier is een mooie bijkomstigheid dat wij een deel van de opbrengst mogen houden voor onze eigen clubkas.

Als je ervoor voelt, kun je dus het Prins Bernhard Cultuurfonds en PowerPop tegelijkertijd een heel groot plezier doen!

Met elke bijdrage, hóé klein ook zijn we heel blij!!  Geen geloop aan de deur, maar via onderstaande link vanaf je stoel te doen.

https://gelderland.anjeractie.nl/club/popkoor-powerpop

Doe mee!!!logo anjeractie
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als derde noemen we de superleuke staatsloterijactie van boekhandel Primera Pijpers, Adelaarslaan 122 in Apeldoorn.
Een jaar lang, tot mei 2017, krijg je bij aankoop van twee staatsloten (of tien 1/5e loten) een kaartje waarop de naam van je vereniging gezet kan worden. Dit kaartje gaat in een pot en maandelijks wordt er een kaartje getrokken. De vereniging die daarop staat, krijgt van de boekhandel 100 euro voor de clubkas.

Ben je van plan staatsloten te kopen, doe ons een plezier en koop ze bij boekhandel Primera Pijpers, vraag een kaartje en vul PowerPop in. Wie weet help je ons aan extra spaarcenten voor het grote jubileumconcert in 2018.

www.Primera-Pijpers.nl

 

Ga naar boven