login

Met veel inzet en plezier hebben we er de afgelopen maanden naar toe gewerkt: ons concert op zaterdag 31 oktober in Het Bolwerk te Apeldoorn: PowerPop serveert...hits & hapjes.

In een zeer gevarieerd programma met leuke gastartiesten in onze pauzes, zongen we liedjes in zes verschillende talen. Het publiek kreeg niet alleen mooie, vlotte, uptempo popliedjes voorgeschoteld, maar ook verschillende kleine gerechtjes passend bij het land in welke taal we zongen. Zo werd er na ‘Skandal in Sperrbezirk’ Deutsche Suppe mit Pretzel geserveerd; na ‘Cose della Vita’ een heerlijke tortellini en het Nederlandse slotnummer ‘Blijf bij Mij’ van Volumia werd direct gevolgd door een smakelijk Hollands smuldessert. Dit alles in een gewaardeerde, creatieve samenwerking met Witteveens Brasserie aan de Markt.

De uitbundige en positieve reacties van ons publiek lieten geen twijfel bestaan over hoeons optreden overkwam !

Vóór alle vrolijkheid uit werd een moment stilgestaan bij het recente, plotselinge verlies van een ons zeer dierbaar koorlid. In onze gedachten was zij zeer dichtbij en haar bijdrage was heel tastbaar: de presentjes voor alle koorleden en vrijwilligers kwamen van haar hand. Dus heel bijzonder!

                          foto

De muzikale begeleiding van het concert was in handen van onze dirigent/arrangeur Wilco Stronks die op zijn nieuwe digitale piano de sterren van de hemel speelde met het mooie ‘Just give me a reason’ van Pink. Bijzonder hierbij is dat deze piano recentelijk kon worden aangeschaft mede door subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ook het Rabo­ Cultuurfonds deed een flinke duit in het zakje door de licht­ en geluidtechniek te bekostigen.

Sowieso werd deze avond mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors, waarvoor wij als betrekkelijk klein koor zeer erkentelijk zijn. Bovendien werden we zowel bij de voorbereidingen als bij de uitvoering geholpen door vrijwilligers waar we heel blij mee zijn!

Samen hebben we er een schitterende avond van gemaakt!

 

Ga naar boven