login

Afgelopen zaterdag 4 juli, vond de eerste kofferbakverkoop van deze zomer plaats.
PowerPop had een plekje aan het Kanaal Zuid gereserveerd om op deze zaterdag, voordat onze koorvakantie begint, onze oude spulletjes te verkopen. De opbrengst komt ten goede van onze clubkas, die nodig gespekt moet worden om alle kosten te kunnen betalen voor ons concert dat we op 31 oktober in Het Bolwerk in Apeldoorn gaan geven.
De verkoop ging zodra we de achterklep van de auto openden al van start. Op deze enorm hete dag was iedereen er vroeg bij. Nog voordat we de spullen fatsoenlijk konden neerzetten, werd er al in getrokken en gevraagd wat kost dit en wat kost dat. We waren er blij mee want weg is weg en alles wat het oplevert is winst!
                       IMG 1158
De Julianatoren had ons 4 toegangskaarten geschonken. Om die weg te geven was er een raadspel bedacht.
Voor 1 euro mocht men raden hoeveel puff’s (douche-sponzen) er in de wasmand zaten. 25 personen waagden een gokje. De geschatte aantallen varieerden van 39 tot 104. Het juiste aantal was 84. Dat raadde niemand exact, maar de 10-jarige Ricardo zat er met 80, het allerdichtst bij. Hij was enorm blij toen we hem belden en hem lieten weten dat hij de winnaar was.

Een koorlid kwam op de fiets naar de kofferbakverkoop, met de bedoeling deze fiets inclusief kinderzitje en meetrapfiets te verkopen en de opbrengst aan het koor te schenken.
Er waren diverse belangstellenden maar zij boden echt te weinig voor deze mooie fiets met toebehoren. Bij het inladen van de niet verkochte spullen (vanwege de wamte om 13.30 uur i.p.v. 15.00 uur) kwam er toch nog een dame die veel interesse had. Zij bood een acceptabele prijs, dus op de valreep kwam er nog een mooi bedrag bij in de clubkas.

Wij zijn zeer tevreden over deze leuke activiteit en het is volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!

Ga naar boven