instagram

login

Voor 2014 is de keus gevallen op Upendo4kids, een stichting die zich inzet voor betere omstandigheden voor kinderen in Kenia. Upendo betekent Liefde in het Keniaans. Dat spreekt voor zich.

Op zaterdag 8 maart hebben we samen met de stichting een benefietavond georganiseerd in de Julianakerk aan de Deventerstraat. In twee optredens van een half uur hebben we bijna ons hele repertoire gezongen.
Voor de afsluiting van de avond hebben we een drietal Afrikaanse nummers gezongen, waarbij we zijn begeleid door een percussiegroep met o.a. djembé’s.

Naast het optreden in een kerk met haar geweldige akoestiek heeft deze begeleiding ons optreden nog meer POWER gegeven.

Onder het genot van een drankje en Afrikaanse hapjes zijn de gasten door de organisatie geïnformeerd over de hulp die met het geld van Upendo4kids wordt gerealiseerd.

Een modeshow met kleurrijke Afrikaanse mode tussen de optredens door én het optreden van Lamin Kuyateh met de de kristalheldere klanken van de Kora, een Afrikaans muziekinstrument, hebben de avond tot een groot succes gemaakt.

Het publiek kreeg al snel de handen op elkaar en kwam gezellig in beweging.

De opbrengst is 1170 euro, waarvan meer dan de helft door PowerPop bijeen is gebracht. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond met een mooi resultaat!

 

Powerpop zingt voor goede doel

Ga naar boven