PowerPop bedankt Sonja voor twee jaar voorzitterschap

PowerPop bedankt Sonja voor twee jaar voorzitterschap

10 maart 2022

Het was woensdag 9 maart een bijzondere avond voor PowerPop. Diverse koorleden werden in het zonnetje gezet, als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. En voorzitter Sonja in het bijzonder, omdat zij na twee jaar het stokje doorgeeft aan Patricia!

Voor het eerst in drie jaar hadden we weer een algemene ledenvergadering op locatie. De vorige twee keren vond de ALV namelijk online plaats. Het was dan ook de eerste keer dat we met zo'n grote groep aan het vergaderen waren op de 'nieuwe' locatie van DAP.

Sonja kreeg een leuke attentie uit handen van bestuurslid Nicole.

"Ik was de eerste voorzitter in een tijd waarin geen enkel optreden plaatsvond", grapte Sonja. Kenmerkend voor het voorzitterschap in coronatijd, noemde zij het vele vergaderen. Er moesten namelijk steeds weer creatieve oplossingen gevonden worden, om te kunnen blijven repeteren. "Bijzonder is ook dat PowerPop in al die tijd maar één opzegging heeft gehad vanwege de coronasituatie", voegde zij daaraan toe.

Sonja, dank je wel voor je grote inzet voor het koor! Het was een uitdagende taak om voorzitter te zijn van een koor in coronatijd.
Patricia, heel veel succes met het voorzitterschap in aanloop naar het jubileumconcert volgend jaar!


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden