25 jaar PowerPop: jubileumconcert vol uitdagingen

25 jaar PowerPop: jubileumconcert vol uitdagingen

13 oktober 2021

PowerPop zoekt de uitdaging op! Dat wordt het thema van het jubileumconcert, ter ere van ons 25-jarig bestaan. Onze mooie, ruime repetitielocatie bij DAP in Apeldoorn is 3 juni 2023 het decor van het feestelijke concert.

De onthulling van het nieuws vond plaats tijdens onze leuke en energieke koordag. En vanaf nu kunnen we het eindelijk ook met onze ‘fans’ delen…!

Ingrid en Stien, leden van de pr-commissie, hadden de eer om het nieuws bekend te maken. Ieder koorlid kreeg ook een symbolisch cadeautje: een powerbank met als opschrift ‘PowerPop… altijd opgeladen’. De juiste energie in aanloop naar het concert! De muziekcommissie lichtte verder toe: “Wij ondersteunen heel erg de teksten ‘altijd opgeladen’ en ‘opnieuw opgeladen’. Want dat is wat we gaan doen: samen zorgen we ervoor dat we in juni 2023 een mooi concert bij DAP neer kunnen zetten. En daarvoor is een uitdagend repertoire nodig.” Samen met onze dirigent Rutger wordt er al druk gebrainstormd over welke nummers hierbij passen. Ook de koordag heeft al leuke ideeën opgeleverd vanuit het hele koor.

Achter de schermen is het ‘Kwartje’ al een aantal maanden bezig met plannen maken. De naam van deze jubileumwerkgroep verwijst natuurlijk naar het getal 25. En het is de bedoeling dat er nog veel ‘kwartjes gaan vallen’… Vanuit het bestuur en de verschillende commissies wordt er actief meegedacht over de vorm en inhoud van het concert. Het is daarnaast de bedoeling om diverse ondersteunende acties op touw te zetten, om de organisatie (financieel) mogelijk te maken.

Vanaf nu gaan we jullie steeds vaker op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Houd onze website, Facebook en Instagram dus in de gaten…


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden