PowerPop begint 2020 met een hamerslag en zet gelijk in op ontwikkeling en gezelligheid!

PowerPop begint 2020 met een hamerslag en zet gelijk in op ontwikkeling en gezelligheid!

Op 8 januari j.l. , de 1e repetitie van 2020, is PowerPop gestart met een toost. Een toost op een muzikaal 2020, gericht op nieuw repertoire en veel ontwikkeling en plezier.

Deze eerste repetitie werd verder ingevuld met een veiling van mooie spullen, ingebracht door de leden. Onder de bezielende leiding van veiling meester Willeke en assistent Anja hebben we een mooi bedrag bij elkaar gehamerd.

En dit geld zetten we weer in voor ontwikkeling en zeker ook gezelligheid.

Ook dat is PowerPop; we doen het mét en vóór elkaar. Inmiddels zijn we ‘Hoe het danst” van Marco Borsato en Davina Michelle aan het instuderen. Heel mooi wordt dat!

De 1e zaterdag van februari gaan we met elkaar aan de slag om onze koers en verwachtingen te bepalen voor de komende tijd. En dompelen we ons onder in een workshop gericht op zangtechniek en groove. Hoe leuk is dat!

In maart houden we onze jaarlijkse ALV en de zaterdag aansluitend laten we ons verrassen op een surpriseparty. Naast zingen is PowerPop erg in voor gezelligheid en lol.

Wil je graag zingen en deel uit maken van een actief en dynamisch koor, zoals hierboven beschreven? Kom dan eens kijken op woensdagavond bij een repetitie. Meld je aan bij het secretariaat.

We heten je van harte welkom!

 

 


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden