'We're dreaming of a white christmas...'

'We're dreaming of a white christmas...'

De repetities van Popkoor PowerPop staan al wekenlang in het teken van Kerst! In december hebben we namelijk drie sfeervolle kerstoptredens op het programma staan. We zingen zo'n tien nummers, van 'The most wonderful time of the year' van Andy Williams tot 'Santa's Party' van Nick & Simon. We zijn druk aan het repeteren, om ze straks te laten klinken als een (kerst)klok.

Allereerst treden we op in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn, op vrijdag 13 december. Vanaf 18.00 uur zal de centrale hal zich vullen met klassiekers als 'Lonely this Christmas' van Mud en 'Please come home' van The Eagles.

De volgende dag, zaterdag 14 december, staat het ontsteken van de imposante kerstboom in De Vecht (bij Voorst) op het programma. Al jaren wordt daar in de weken voor kerst de grote kastanjeboom bij de brug omgetoverd tot de grootste verlichte kerstboom in de wijde omgeving. De Kerstman wijst de weg voor de lampionnenoptocht. Wij verhogen rond 19.00 uur de feestvreugde met up tempo-nummers als 'Santa Claus is coming to town' van Mariah Carey en 'Merry Christmas' van Slade.

Deelnemers van het Christmas Night Rondje Thermen Bussloo (zaterdag 21 december) warmen we op met onder andere 'A sky full of stars' van Coldplay. Naar verwachting doen zeker 2.000 mensen mee aan dit wandel- en hardloopevenement. De locatie is bij Pitch&Putt Bussloo aan de Withagenweg. We treden maar liefst twee keer op: voor de start van het evenement (19.00-20.00 uur) en bij de finish (20.30-21.30 uur).


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden