login

Op een zonnige avond in april (de zomer startte vroeg dit jaar) kwamen ook de alten bij ekaar om de choreografie voor het concert nog eens goed door te nemen.

Er werd hard gewerkt en ook gediscussieerd. Hier een stapje teveel, daar een pasje naar achteren... jij staat daar, ik hier.20180416 195421

Onder het genot van een kopje koffie werd er ook veel gelachen.

Hopelijk betaalt het resultaat van dit harde werken zich tijdens het concert uit. We hebben nu alleen blok 3 gedaan, voor de rest maken we weer een nieuwe afspraak.

Het is altijd gezellig met de alten.

IMG 20180328 WA0008Op een willekeurige zaterdag zijn de sopranen bij elkaar gekomen om extra te oefenen voor het komende concert. 

Niet dat ze het nodig hebben, maar het geeft een gevoel van zekerheid er alles aan gedaan te hebben om goed voor de dag te komen.

En het is gezellig.

Ze konden hiervoor gebruik maken van de ruimte in de Sterrenschool Apeldoorn.

IMG 20180328 WA0007

 

 Goed bezig, dames!

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Hier moet nog wat bijgespijkerd worden ;)

Zaterdag, 10 februari, was een unieke dag in onze koorgeschiedenis. We gingen voor het eerst met het hele koor op koorweekend.
Locatie: de Buiteling in Wenum Wiesel. koorweekend 4


Helaas konden een paar zieken er niet bij zijn.
Met alle leden die er wel waren hebben we er een fantastisch weekend van gemaakt! We hebben heel serieus gewerkt aan de repetitie van de choreo’s, onze nummers gefinetuned samen met Wilco en ook nog buiten geoefend op het grasveld, omdat we daar de grootte van het podium van Orpheus konden nabootsen.


Naast het serieuze werk, was er uiteraard ook heel veel tijd voor ontspanning. We hebben heel hard gelachen, heerlijk gegeten, gedanst tot in de late uurtjes, bijgepraat met iedereen en ook nog even geslapen in de heerlijke (stapel)bedden van de Buiteling.

 Koorweekend 2

 

 

Kortom, een zeer geslaagd weekend waarin we nog meer vertrouwen en zin hebben gekregen in ons komende concert. We gaan echt iets moois neerzetten, het begint zo steeds meer vorm te krijgen!

Repetitie Choreografie

Over iets minder dan 5 maanden is ons jubileumconcert in de Rabobankzaal van Orpheus. Om hier te kunnen schitteren moeten we heel veel doen!
We vinden het leuk om vanaf nu een soort dagboek bij te houden van onze werkzaamheden, repetities en belevenissen onderweg naar ons concert op 23 juni a.s.

 

Vandaag, zondag 28 januari, werd het hele koor om 10.00 uur verwacht in de spiegelzaal van de theaterschool Tim Koldenhof. We gaan de choreografie van het laatste blok grondig doornemen. Per stemgroep is voor ieder nummer een opstelling bedacht en we hebben allemaal thuis de pasjes en bewegingen goed geoefend. Vandaag kunnen we bekijken in de grote spiegelwand of het er goed uitziet wat onze choreocommissie allemaal bedacht heeft. Onze regisseuse, Sabine, stond ook weer voor ons klaar op deze vroege zondagmorgen en wat hebben we hard gewerkt!

De choreografie van dit blok gaat echt al behoorlijk goed, nog 3 blokken te gaan!

spiegelzaal 1spiegelzaal 2

Ga naar boven